Full fart på Cosmopolite 30. november!

VAD-festivalen

VAD-festivalenDen Internasjonale VAD-festivalen 2014 byr på konsert med profesjonelle musikere fra alle verdenshjørner, bangra-grupper, hip hop, danseshow og DJ kombinert med live show. Vi kan også love underholdning for alle aldersgrupper.

Det er fjortende gang IHSG og ungdomsgruppa East Meets West inviterer til VAD-festival. Også i år holdes arrangementet på Cosmopolite, Soria Moria, Vogts gate 64. Festivalen starter kl 18 og varer til 22.00. Følg med på Festivalens Facebookside!

Verdens Aids Dag
IHSG ønsker å være med på å forebygge HIV og AIDS og andre seksuelt overførbare sykdommer. Hvert år klarer vi å samle opptil 600 ungdommer fra hele det mangfoldige Oslo til denne festivalen. Samtidig ønsker vi å arbeide for å hindre stigmatiseringen av dem som lider av AIDS, har en psykisk lidelse eller er narkoman. Festivalen vår får økonomisk støtte både fra Helsedirektoratet og Oslo kommune.

Brobygger
Internasjonal helse- og sosialgruppe (IHSG) har som hensikt å være brobygger mellom minoritets- og majoritetssamfunnet. Vår rolle er å være en mellominstans som er med i denne prosessen, da vi kan bidra med språk/ kultur/ religionskunnskap som er en viktig forutsetning for å etablere tillit og trygghet. IHSG driver sammen med en søsterorganisasjon også et sykehus i Pakistan. Sykehuset får økonomisk støtte fra NORAD. Inngangsbilletten til festivalen vil gå til sykehusprosjektet i Pakistan.