Vellykket VAD-festival 2014

Forventningsfullt publikum på VAD-festivalen

Forventningsfullt publikum på VAD-festivalen

Mange ungdommer møtte fram på Cosmopolite for å høre sine favorittsangere og dansere. Spesielt populære var gjestene fra London – det er ikke hver dag de legger veien innom Norge.

Forrest sto mange jenter som ønsket å få et håndtrykk fra sin favoritt – men mange vakter og rekkeverk hindret kaos, og artistene nådde fram til de nærmeste. Lykkedag for de to jentene som ble hentet opp på scenen!

Fansen på scenen

Fansen på scenen

Populære artister

Populære artister

Bildene taler mer enn ord – så ta en titt på bildegalleriet!  (Det blir lagt ut til høyre på siden under bildegallerie så snart det er klart til publisering). Festivalen har sin egen hjemmeside på Facebook. Her finner du informasjon om de enkelte artister med mer.

Formålet
Formålet med VAD-festival er å stå sammen og markere verdens Aids dag. Gjennom musikk, dans, sang og kunst vil vi minne ofrene som har mistet livet på grunn av HIV/ Aids, og samtidig forebygge HIV/ AIDS og andre seksuelt overførbare sykdommer.

HIV-info ved herretoalettet

HIV-info ved herretoalettet

Helsedirektoratets film ble vist under festivalen, og alle artistene fikk et rødt skjerf med Verdensdagens logo på når de gikk inn på scenen. Det var quiz om HIV/AIDS, og rundt i lokalet hang plakater med relaterte tekster.

Femkløver

Det er ungdomsgruppa East Meets West som er hovedansvarlig for innhold og gjennomføring av festivalen. Utrolig mange frivillige arbeidstimer og et stort mannskap gjør en slik festival mulig
. All honnør til East Meets West!

Kveldens konferansierer

Kveldens konferansierer

Kveldens primuser

Kveldens primuser

Samarbeidspartnere

Nye Pluss – Hivpositives landsforening stilte med stand, og det samme gjorde  Brighter future foundation; Help Gaza
. De hadde en egen stand under festivalen, hvor de solgte Palestina skjerf, armbånd, broderier, mat osv. Alle pengene går til våre kjære medmennesker som sliter nede i Palestina.